Φεγγαρόκηπος – reader.gr

«Φεγγαρόκηπος», το νέο CD του Αντώνη Ζαχαράκη

Φεγγαρόκηπος - reader.gr

Το νέο του CD με τίτλο «Φεγγαρόκηπος» κυκλοφορεί ο Αντώνης Ζαχαράκης και συνεργάζεται με γνωστούς ερμηνευτές όπως ο Παντελής Θαλασσινός και ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο χαμηλών τόνων Ρεθυμνιώτης δημιουργός  που δουλεύει διαρκώς  την αγαπημένη του τέχνη, αυτή της μουσικής, παραδίδει στο κοινό του μια δουλειά σμιλεμένη με αγάπη, ποτισμένη με χρώματα και ήχους που σημαδεύουν τις καρδιές όλων. 

Το νέο cd με τίτλο «Φεγγαρόκηπος» είναι αυτό ακριβώς, ένας κήπος από μελωδικά ακούσματα γεμάτα με τη μαγεία που χαρίζει το Φεγγάρι στον κόσμο. 

Τραγούδια που ακουμπάνε τον πόνο και τον γλυκαίνουν, στίχοι που αγγίζουν τις πληγές και τις γιατρεύουν, μουσικές που αναζητούν τη νοσταλγία της στιγμής για να της χαμογελάσουν. 

Πρόσωπα φωτεινά οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν τραγουδούν με την ψυχή τους για την αγάπη, την έλλειψη, το δάκρυ αλλά και τη δύναμη.

Ακούσματα μελωδικά που χαρίζουν ένα όμορφο ταξίδι στο χρόνο, σ’ ένα χρόνο ποιοτικό, μεστό από εικόνες κι αισθήσεις.

Συμμετέχουν οι Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Σκουλάς, Παντελής Θαλασσινός, Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής, Γεωργία Νταγάκη, Μιχάλης Νικηφόρος, Στέλλα Σειραγάκη, Αργύρης Έξαρχος και Νίκος Μαρκαντώνης. 
Κυκλοφορεί από τους Ορίζοντες τέχνης.  

www.reader.gr